Wachtwoord vergetenLog in

  • Menu

  • Voor

  • Maat

  • Merken

  • Soort artikel

  • list bottom
  • Geschenken

  • Geschenken

  • list bottom

Meest gestelde vragen


Algemeen

• Ik weet niet welke maat ik cadeau moet geven

Hieronder vindt u een tabel die u kan helpen bij het maken van een keuze voor de juiste maat. Naast de leeftijd van het kindje, is ook de bouw van het kindje belangrijk. Op een geboortekaartje staat meestal de lengte en het geboortegewicht van het kindje vermeld. Houdt u de lengte aan voor de maat en kies dan 1 maatje groter als geboortegewicht van het kindje boven de 3500 gram bedraagt.

Leeftijd                 Lengte Maat

0 tot 1 maanden 50 cm    50

1 tot 2 maanden  56 cm   56

2 tot 4 maanden   62 cm   62

4 tot 6 maanden   68 cm   68

6 tot 9 maanden   74 cm   74

9 tot 12 maanden  80 cm 80

12 tot 18 maanden 86 cm 86

2 jaar - 92

3 jaar - 98

4 jaar - 104

5 jaar - 110

6 jaar - 116

7 jaar - 122

8 jaar - 128

9 jaar - 134

10 jaar - 140

11 jaar - 146

12 jaar - 152

13 jaar - 158

14 jaar - 164

15 jaar - 170

16 jaar - 176

U moet bedenken dat deze maattabel een gemiddelde is.Uiteindelijk zijn er lange,korte,dikke,dunne kinderen.Daarnaast is het ook nog zo dat niet alle merken dezelfde maatvoeringen gebruiken.Jammer ,dit maakt het er niet allemaal erg makkelijk op.Maar u hebt in elk geval een houvast.

Acties

• Wanneer begint de uitverkoop bij Boutique for Kids?

De kleding wordt uitverkocht aan de hand van het seizoen, de omvang van de collectie,de verkoopcijfers en de totale voorraad. Dit betekent dat het moment waarop de uitverkoop start, elk seizoen weer kan verschillen. Indien u graag op de hoogte gehouden wenst te worden van de start van onze uitverkoop, dan kunt u zich het beste aanmelden voor onze nieuwsbrief.

• Ik heb mijn bestelling net ontvangen en nu geeft Boutique for Kids al meer korting. Heb ik recht op geldteruggave?

Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling werden vermeld. U heeft tenslotte de mogelijkheid gehad artikelen te bestellen, welke wellicht nu niet meer beschikbaar zijn op onze website. In de regel is al heel snel na de start van een actie een groot deel van de artikelen in een aantal maten verkocht. Het is dus voor de klanten die deze artikelen besteld hebben, ook een kwestie van op het juiste moment de beste keuze maken. Achteraf is het altijd makkelijk praten,maar bent u blij met uw overwogen aankoop van dat moment.

Overigens is een ondernemer vrij om zijn producten af te prijzen. U bepaalt als consument zelf wanneer u tot aankoop overgaat. De consument heeft geen recht op teruggave van het prijsverschil, als korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn.

Ruilen en terugsturen van artikelen

• Kan ik artikelen ruilen ?

Artikelen kunnen zonder opgifte van reden retour gezonden worden binnen 14 dagen na ontvangst. Deze termijn begint op het tijdstip dat U de goederen in ontvangst neemt en zo ook deze voorwaarden heeft geaccepteerd.
Maakt U gebruik van Uw ‚Widerrufsrecht’ dan betaalt U de verzendkosten indien U niets retour zendt en indien de totale prijs van de artikelen die U retour zendt lager is dan 40 Euro. In elke andere situatie betalen wij de retourzending.

De kosten van de retourzending vanuit het buitenland zijn ALTIJD voor rekening van de klant.

Retouradres: Boutique for Kids Kinderboutique, Gelderner Str.15, 47638 Straelen, Deutschland/Germany.

Onze nederlandse klanten kunnen de zending retourneren aan: Boutique for Kids Kinderboutique, Postbus 8064, 5901 AB Venlo.

Retourzendingen dienen te worden gefrankeerd! Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen!

Artikelen worden retour genomen als ze terug gezonden worden in de oorspronkelijk staat. Artikelen dienen voorzien te zijn van aangehechte prijskaartjes. Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending als retour geaccepteerd. De verzendkosten die u,als consument moet maken voor de retourzending komen voor uw rekening. De reeds door u betaalde bedragen worden ,zoals in de wet bepaald is,binnen 30 dagen terugbetaald.


• Ik heb mijn bestelling ontvangen en nu heb ik een klacht over een artikel, wat nu ?

Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met u oplossen. De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor rekening van de klant. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt.
De kleding dient te worden gewassen volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk. Indien u kiest of hebt gekozen voor een afwijkende wasmethode, zal uw klacht te allen tijde ongegrond worden verklaard. 


footer